30.11.2015

MARRASKUUN SUOSIKIT

IMG_3820 Marraskuun yllättäjäksi nousi Herbinan punaherukalta tuoksuva hiuskiinne. Sain sen lahjaksi, ja olin aluksi kovin epäileväinen tuoksuvaa hiuskiinnettä kohtaan... Mutta se olikin aivan huippu! Hiukset pysyvät kuosissa koko päivän, ja tuoksu on ihana. Aloin vain miettimään, miksi kaikissa hiustenhoitotuotteissa ei voisi olla jokin tuoksu? Itse innostuisin ainakin vaniljasta, piparkakusta, mansikasta...

IMG_3393 Suosikkiherkkuni marraskuussa oli ehdottomasti kakkutikkarit! Suklaakakkumassa oli mutakakkua, ja päällä vielä suklaakuorrutus. Näitä voisi kyllä syödä loputtomiin... Tein kakkutikkareista myös oman postauksensa, joka löytyy täältä.

IMG_3857 Kun muut fiilistelivät marraskuussa joulua, niin täällä sitten innostuttiin kesästä... Nimittäin eniten käyttämäkseni vaatteeksi nousi kukkapaita, jonka löysin loppukesästä kirpparilta. Ja siihen liittykin ihan oma tarinansa... Tosiaan poikkesin Kaivarin kanuuna -kirpparille juuri ennen sulkeutumisaikaa vain tehdäkseni nopean kierroksen. No, aivan kirpparin perältä löysin siis kyseisen paidan eurolla! Valoja jo sammuteltiin, kun menin peilin eteen sovittelemaan paitaa. Paita siis lähti mukaan, ja on tuonut kesäisen fiiliksen moneen ankeaan syyspäivään.

november Näin marraskuun lopusi voisi samalla kertoa, miten suoriuduin November to do -listan tehtävistä. Ajatus siitä, että tekisin juttujen toteuttamisista postauksia vähän jäi, mutta sain minä silti tehtyä vaikka mitä!

- Polta kynttilöitä omassa huoneessa. Omassa huoneessa en tosin kynttilöitä poltellut, mutta yleisesti ottaen marraskuussa tuli poltettua kynttilöitä vaikka kuinka paljon.
- Kokeile uutta kahvilaa. Tämän tein, ja postausta siitä on tulossa lähiaikoina!
- Vietä päivä tehden kaikkea kivaa. Toteutui itseasiassa useamman kerran.
- Keitä kaakaota. Tehty!
- Lue Tyttö sin olet... -kirja. Luettu on ja postaus tulossa.
- Kokoa scrapbook kesästä. Sain homman ehkä puoliksi tehtyä, mutta mennyttä kesää tuli kyllä paljon fiilisteltyä.
- Leivo macaron-leivoksia. En leiponut, mutta leivoin vaikka mitä muuta herkullista.
- Kiharra hiukset. Tein, ja niiden täytyi näkyä tässä postauksessa, mutta tuuli hieman häiritsi kuvaamista...
- Käy katsomassa vika Nälkäpeli. Tehty! Itseasiassa kävin jo marraskuun alussa leffassa pressinäytöksessä.
- Käy valokuvanäyttelyssä. Käyty on! Kävin tsekkaamassa Ateneumissa Henri Cartier-Bressonin valokuvausnäyttelyn.

1 kommentti :