18.11.2015

KIRJAVINKKEJÄ

Kirjajuttuja pitkästä aikaan! Tosin ei tällä kertaa ihan perus kirja-arvosteluja, (vaikka niitäkin on tulossa lähiaikoina) vaan sen sijaan kirjavinkkauksia parista lukulistallani olevasta kirjasta. Useamman kerran on nimittäin käynyt niin, että olen lukenut jonkin suositeltavan kirjan, josta en kuitenkaan ehdi tai muista tehdä omaa postausta.

IMG_3643 Bongasin suosikkikirjailijani Kerstin Gierin uuden kirjasarjan jo jonkin aikaa sitten, mutta nyt sain vihdoin luettavaksi sarjan ensimmäisen kirjan. Odotukset on tästä uudesta fantasiasarjasta Rakkaus ei katso aikaa -trilogian luettuani melko korkealla, mutta ensivaikutelma sarjasta vaikuttaa ainakin hyvältä.

IMG_3639 Käsityökirjat taitavat olla minulle jonkin sortin keräilykohde, ja uusimpana löytönäni on neulontaan ja erityisesti neulepintoihin keskittyvä kirja. Tosiaan kirja sisältää yli kolmekymmentä neuleohjetta, joissa jokaisessa opetetaan erilainen neulepinta. Ja arvaatte varmaan, miten monta uutta neuletyötä tekisi mieli aloittaa...

IMG_3666 Tätä vauhtia minulta löytyy kohta kirjahyllystä koko John Greenin tuotanto... Kun omistan jo Tähtiin kirjoitetun virheen sekä Arvoitus nimeltä Margon. Mutta, molemmat näistä kuuluvat suosikkikirjoihini, joten onhan Kaikki viimeiset sanat vielä pakko luettava. Odotukset kirjasta ovat siis melko korkealla. Suunnittelin kirjan hankkimista ja lukemista jo kesälomalla, mutta jos ottaisi tavoitteeksi lukea vaikka joululoman aikana..

6 kommenttia :

  1. Sulla on kyl ihana blogi :)
    Jaksoi lukaista muitakin postauksia kuin vain tämän ensimmäisen ja kiinnostus heräsikin sen verran et ryhdyin lukijaks.

    http://paula-thewolf.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana saada tällaista palautetta! Tervetuloa seurailemaan :)

      Poista
  2. Kirjavinkit on aina tervetulleita! Harmittaa oikein kun ei ole aikaa lueskella mitään hyviä kirjoja, mutta tällaisista postauksista saa inspistä jatkaa harrastusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sain annettua inspistä lukemiseen :)

      Poista
  3. Oi, tosi kiva postaus! Itse sain luetuksi tuon John Greenin kirjan tässä lähiaikoina, pidin kyllä suuresti! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja täytyypä pian aloittaa tuo kirja, kun sitä on niin paljon kehuttu :)

      Poista